aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μίλησε» η παράδοση στο Λέστερ (vid)

«Μίλησε» η παράδοση στο Λέστερ (vid)

Η Σαουθάμπτον ήταν μια κλάση ανώτερη από τη Λέστερ, έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες για να πάρει το σημερινό ματς αλλά η παράδοση που θέλει τις “Αλεπούδες” να μη χάνουν από τους “Αγίους” διατηρήθηκε!

Από τη μια η Λέστερ βασιζόταν στο εντυπωσιακό ρεκόρ 7-2-1 στα εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα στη Σαουθάμπτον… Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν να υπερηφανεύονται για το απαραβίαστο της εστίας τους στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους στην Premier League… Τίποτα από τα δύο δεν “έσπασε” τελικά το απόγευμα της Κυριακής και ο αγώνας στο “King Power Stadium” ολοκληρώθηκε με σκορ 0-0.

Αν υπάρχει μια ομάδα που να αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, αυτή είναι ξεκάθαρα η Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Κλοντ Πιέλ έχασε πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του φορμαρισμένου Τσάρλι Όστιν στο 16′, αλλά δεν κατάφερε τελικά να παραβιάσει την εστία του Κάσπερ Σμάιχελ και η Λέστερ παρέμεινε αήττητη στην έδρα της από τον… Σεπτέμβριο του 2015 και το “βαρύ” 5-2 από την Άρσεναλ.

H θέση των δύο συλλόγων στη βαθμολογία της Premier League δεν άλλαξε μετά τη μεταξύ τους “λευκή” ισοπαλία, με τη Σαουθάμπτον να παραμένει 10η, με 9 βαθμούς, και τη Λέστερ 13η, έναν πόντο πίσω από τους σημερινούς αντιπάλους τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ