aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜίλησαν οι έδρες στη Γαλλία

Μίλησαν οι έδρες στη Γαλλία

Δεν συμβαίνει και πολύ συχνά, αλλά η βραδιά ήταν 100% για τους γηπεδούχους, μετά τις δύο αναμετρήσεις που άνοιξαν την αγωνιστική και είχαν διπλά. Με δεδομένη την ήττα της Ναντ, ήταν πολλοί οι ενδιαφερόμενοι για να πλησιάσουν στην πρώτη πεντάδα, με τη Ρεν και τη Μονπελιέ να τα καταφέρνουν.

Η Ρεν επικράτησε 1-0 της Ανζέ αξιοποιώντας το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν από το πρώτο μέρος, έφτασαν στο 84’ για να σκοράρουν με το εύστοχο πέναλτι του Μπουριγκό. Στους 31 βρίσκεται πλέον και η Μονπελιέ, μετά τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Τουλούζ. Ο Ιμπούλα άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό, αλλά ο Τζούνιορ Σάμπια στο 43’ και ο Σίο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσαν τη νίκη στους γηπεδούχους.

Σημαντική επικράτηση για την Αμιάν 3-1 την Γκινγκάμπ, με δύο γκολ του Κονατέ στο 16΄ με πέναλτι και στο 79’, ενώ ο Μποντμέρ στο 84’ έκλεισε το σκορ. Ο Κοκό στο 29’ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους φιλοξενούμενους. Ματσάρα έγινε στο Στρασμπούρ-Ντιζόν 3-2, με το ματς να γίνεται από 2-0, 2-2 στην επανάληψη, αλλά η Στρασμπούρ πήρε στο φινάλε τη νίκη με γκολ του Λάλα στο 79’ με πέναλτι. Τέλος η Τρουά με γκολ του Νιάν κατέβαλλε 1-0 την Λιλ που έμεινε στους 22 και κινδυνεύει σοβαρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ