aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μιλάνε αυτοί που έγραψαν ιστορία λόγω διαιτησίας…»

«Μιλάνε αυτοί που έγραψαν ιστορία λόγω διαιτησίας…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Οι παράγοντες του Εθνικού Άχνας, και συγκεκριμένα ο Τόμης Κουής, κάνει λόγω για αποφάσεις και συμπεριφορά της διαιτησίας που επηρέασαν την ομάδα στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ (διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ). Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, δικαιολογημένα θιγμένος, ήταν έντονος μιλώντας στον Active (107.4 & 102.5) και έδωσε τις απαντήσεις του για λογαριασμό της ομάδας του και προς απάντηση της θέσης της Άχνας

«Λοιπόν, νομίζω ότι σήμερα, για τους δικούς τους λόγους, στον Εθνικό Άχνας έβγαλαν ένα θέμα από το πουθενά. Μιλάμε για μία φάση (σ.σ. αυτή του γκολ) εντελώς ξεκάθαρη. Κάνανε και το λάθος και την έβαλαν στο Facebook ως φωτογραφία η οποία είναι από μακρινό πλάνο της Cytavision και μιλάει από μόνη της. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μειώσει την νίκη της ΑΕΛ. Για όνομα του Θεού. Ας καταγγείλουν τον διαιτητή και να δούμε αν δικαιωθούν. Εμείς κάναμε παράπονα για δύο παιχνίδια προηγουμένως και καταγγείλαμε διαιτητές, αλλά επρόκειτο για ξεκάθαρα λάθη εναντίον μας. Δεν είναι ανάγκη να μειώνουν την πεντακάθαρη νίκη της ΑΕΛ και να γεννούν θέμα για να ευνοηθούν στη συνέχεια», είπε καθαρά και πρόσθεσε:

«Όταν μία ομάδα κάνει μόνο μία φάση κι αυτήν στο 92’ με κεφαλιά, δεν μπορεί να έχει παράπονο από κανέναν. Δεν αφήσαμε τον Εθνικό να κάνει ούτε μία αντεπίθεση. Έκαναν μόνο κάποια χλιαρά σουτ. Ελέγξαμε πλήρως το ματς και πήραμε μία πεντακάθαρη νίκη. Αν είναι δυνατόν να μιλάει μία ομάδα η οποία στο παρελθόν έγραψε ιστορία λόγω τραγικών διαιτητικών αποφάσεων εναντίον της ΑΕΛ».

Για τη σημαντικότητα της νίκης επί του Εθνικού και τον Ντε Λεόνσο ο οποίος σκόραρε σε δεύτερο σερί ματς, είπε: «Πραγματικά ήταν σημαντική η νίκη. Επειδή τα τελευταία χρόνια η ΑΕΛ με τις ιδιαίτερες συνθήκες που συναντάει στο Δασάκι, νίκες έκανε όταν πήρε το πρωτάθλημα το 2011-12 με τον Βουό και το 2013-14 με τον Ορλάντο Σα. Κάναμε και χθες νίκη με τον Ντε Λεόνσο. Οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάλα, αλλά κάποιοι τα σκέφτονται αυτό στα αποδυτήρια και το συζητάνε μεταξύ τους. Είναι σημαντικό που νικήσαμε σε ένα δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε ομάδα που θα δυσκολέψει πολλούς. Μαζεύτηκαν πίσω και δεν μας άφησαν χώρους. Όσον αφορά στο δεύτερο σερί γκολ του Ντε Λεόνσο, δεν είναι σημαντικό μόνο για τον ίδιο και το ηθικό του. Είναι σημαντικό και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βλέπουν πως δίπλα τους υπάρχει ένας παίκτης που με μία ευκαιρία σκοράρει. Έχει καλά στοιχεία και θα τον βοηθήσουμε να δουλέψει και να προσφέρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ