aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜιλανάρα με ανατροπή!

Μιλανάρα με ανατροπή!

Δύο γκολ από ισάριθμες καλοκαιρινές μεταγραφές έδωσαν στην Μίλαν την αγχωτική νίκη επί της Κροτόνε με 2-1!

Τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλες οι μεταγραφές της Μίλαν ήταν… για κλάματα. Οι «ροσονέρι» έπαιρναν ελάχιστα πράγματα από τα νέα πρόσωπα κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους της αγωνιστικής μετριότητας. Φέτος το πράγμα σαν να έχει αλλάξει εσχάτως.

Το ματς με την Κροτόνε ήταν από αυτά τα κλασικά που η Μίλαν γκελάρει τα τελευταία χρόνια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Φαλτσινέλι (26’) και παρότι η Μίλαν ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με τον Πάσαλιτς (41’, 1-1), το ματς έμοιαζε εξαιρετικά πολύπλοκο για τους «ροσονέρι».

Το χαμένο πέναλτι του Νιάνγκ στο 53ο λεπτό (εκπληκτική απόκρουση του Κορντάζ άρχισε να βάζει τον Μοντέλα σε αναμμένα κάρβουνα, όμως ο joker της Μίλαν καθάρισε και πάλι.

Ο πολύ φορμαρισμένος Τζιανλούκα Λαπαντούλα πέτυχε το 4ο του γκολ στα τελευταία 195 αγωνιστικά λεπτά και τέσσερα λεπτά πριν το τέλος λύτρωσε την Μίλαν (2-1), που σκαρφάλωσε μόνη στην δεύτερη θέση στο -4 από την Γιουβέντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ