aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜίλαν, η φανέλα σου είναι βαριά (video)

Μίλαν, η φανέλα σου είναι βαριά (video)

Τι ματσάρα, τι ντέρμπι, τι εξέλιξη! Ίντερ και Μίλαν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με διοίκηση… Ασίας, πρόσφεραν απίστευτο θέαμα, που είχε… buzzer beater και μεγάλη κερδισμένη τη Μίλαν, αφού ναι μεν το ματς έληξε στο 2-2, αλλά ο βαθμός για τους «ροσονέρι» είναι… χρυσάφι για την έξοδό τους στο Europa League της νέας περιόδου.

Το σύνολο του Μοντέλα, μπορεί να μην προσεγγίζει σε τίποτα την ποιότητα ομάδων περασμένων ετών, ωστόσο με μεγάλη ψυχή κατάφεραν να μείνουν όρθιοι και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 (36′ Καντρέβα, 44′ Ικάρντι), με αντεπίθεση διαρκείας πήραν τελικό το βαθμό (2-2) με τέρμα του Ζαπάτα στο 97′.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι από την αρχή του αγώνα, κυριαρχούσαν στις κινήσεις εντός αγωνιστικού χώρου ωστόσο κόντρα στη ροή του ματς, η Ίντερ ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 36′ με τον Καντρέβα να ανοίγει το σκορ, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Καλιαρντίνι και σαν να μην έφτανε αυτό, η Ίντερ πέτυχε και δεύτερο γκολ σε αντεπίθεση με τον Ικάρντι.

Στο β’ μέρος αποτέλεσε επιθετικό μονόλογο για τη Μίλαν, που όμως αδυνατούσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες όπως στο α’ ημίχρονο. Η ώρα περνούσε, η Ίντερ έδειχνε αγκαλιά με το τρίποντο, αλλά στο 83′ ο Ρομανιόλι έβαλε… φωτιά στο παιχνίδι, όταν με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής μείωσε σε 2-1.

Η απόλυτη ηδονή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 97′(!), παρά το γεγονός ότι ο Ιταλός ρέφερι, Ορσάτο, είχε υποδείξει πέντε λεπτά καθυστερήσεων, αφού μεσολάβησε μέσα στις καθυστερήσεις τραυματισμός. Από το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Ζαπάτα με το καλάμι έκανε το 2-2, δίνοντας βαθμό που κρατά την Ίντερ δύο βαθμούς πίσω από τη Μίλαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ