aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜίλαν-Γιουβέντους: Κίνδυνος αναβολής λόγω κορονοϊού

Μίλαν-Γιουβέντους: Κίνδυνος αναβολής λόγω κορονοϊού

Μεγάλες είναι οι πιθανότητες να μην διεξαχθεί τελικά το ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και την Γιουβέντους, εξαιτίας των κρουσμάτων που διαπιστώθηκαν στις τάξεις των «μπιανκονέρι».

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Άλεξ Σάντρο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, το ίδιο συνέβη και με τον Χουάν Κουαδράδο, ο οποίος επίσης χάνει το ντέρμπι με την πρωτοπόρο Μίλαν (06/01, 21:45).

Η αποστολή της Γιουβέντους, παραμένει στο Τορίνο και στο ξενοδοχείο της σε μορφή «φούσκας» και σήμερα θα κριθεί εάν θα πραγματοποιηθεί τελικά ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς οι παίκτες της «Γηραιάς Κυρίας» θα υποβληθούν σε νέα τεστ το πρωί της Τετάρτης (06/01)

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και τα τεστ βγουν αρνητικά τότε η αποστολή θα αναχωρήσει για το Μιλάνο. Αν όμως τα κρούσματα αυξηθούν και ξεπεράσουν τα 5-6 τότε σύμφωνα με το πρωτόκολλο η ιταλική Λίγα θα πρέπει να πάρει την απόφαση να αναβάλει την αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ