aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜίλαν: «Δένει» και Ντοναρούμα, αν ανανεώσει με Ζλάταν

Μίλαν: «Δένει» και Ντοναρούμα, αν ανανεώσει με Ζλάταν

Αλληλένδετες είναι οι υποθέσεις ανανέωσης των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τζίτζι Ντοναρούμα στη Μίλαν, λόγω του κοινού ατζέντη τους που λέγεται Μίνο Ραϊόλα.

Την ώρα που οι συζητήσεις με την πλευρά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για την ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2022 και τα… 41 του χρόνια, η Μίλαν ευελπιστεί ότι η συμφωνία με τον Σουηδό θα έχει διπλό συμφέρον. Αφενός, θα παρατείνει την παρουσία του ηγέτη της ομάδας, αφετέρου θα συνεισφέρει στην παραμονή του δεύτερου ίσως πιο σημαντικού κεφαλαίου των Ροσονέρι, του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Ο 21χρονος Ιταλός κίπερ, ο οποίος βρίσκεται ήδη μια εξαετία στο «Σαν Σίρο» έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον «Ίμπρα», τον Μίνο Ραϊόλα και σύμφωνα με το «Calciomercato», ο Πάολο Μαλντίνι ευελπιστεί ότι θετική έκβαση στις επαφές για το συμβόλαιο του Ζλάταν θα παίξει κρίσιμο ρόλο και στην ανανέωση του Ντοναρούμα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Τα όσα ποντάρει η Μίλαν στις διαπραγματεύσεις με τον Ραϊόλα δικαιολογούνται κι από το σίριαλ του καλοκαιριού του 2018, όποτε ο Ιταλός ατζέντης είχε «σπρώξει» τον νεαρό κίπερ στη Γιουβέντους, αλλάζοντας τελικά άποψη και δίνοντας τα χέρια για επέκταση του συμβολαίου την τελευταία στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ