aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜίλαν - Μπενεβέντο 2-0: Επιστροφή στις νίκες και τη δεύτερη θέση (vid)

Μίλαν – Μπενεβέντο 2-0: Επιστροφή στις νίκες και τη δεύτερη θέση (vid)

Η Μίλαν άφησε πίσω της τις ήττες από Σασουόλο και Λάτσιο, νίκησε 2-0 την Μπενεβέντο, επέστρεψε στη δεύτερη θέση και συνεχίζει τη μάχη για την τετράδα και την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Στη ζώνη υποβιβασμού οι φιλοξενούμενοι.

Η εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Σασουόλο επιβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη Μίλαν. Η τριάρα (3-0) στη Ρώμη από τη Λάτσιο την έφερε εκτός τετράδας στην ισοβαθμία και σήμανε συναγερμό.

Η Μίλαν δεν είχε άλλα περιθώρια απωλειών και «καθάρισε» με επαγγελματικό τρόπο την Μπενεβέντο του πρώην φορ και προπονητή της, Φιλίπο Ιντσάγκι. Οι «ροσονέρι»… άνοιξαν το σκορ στο έκτο λεπτό σε μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, στην οποία «έκρυψαν» την μπάλα.

Ο Σαλεμάκερς έκανε τη διαγώνια πάσα, ο Κεσιέ άφησε την μπάλα και ο Τσαλχάνογλου με εξαιτερικό τελείωμα την έστειλε στα δίχτυα. Στο 60ό λεπτό ήρθε το 2-0 από τον Τεό Ερναντέζ, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ στην απόκρουση του Μοντίπο στο σουτ του Ιμπραΐμοβιτς και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να βρουν το γκολ – κατά κύριο λόγο με τον Λαπαντούλα – αλλά δεν τα κατάφεραν. Η Μίλαν πέρασε προσωρινά στη δεύτερη θέση, αλλά θα περιμένει να δει τι θα κάνουν οι Αταλάντα (2/5, 16:00, εκτός με Σασουόλο), Νάπολι (2/5, 16:00, εντός με Κάλιαρι) και Γιουβέντους (2/5, 19:00, εκτός με Ουντινέζε) για να δει πρώτα αν θα βρίσκεται στην τετράδα κι έπειτα σε ποια θέση. Η Μπενεβέντο από την άλλη βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και το φάντασμα της επιστροφής στη Serie B κυκλοφορεί όλο και πιο πολύ στους κόλπους της ομάδας.

ΜΙΛΑΝ (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Ντάλοτ, Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ (75′ Καλάμπρια), Μπενασέρ (46′ Τονάλι), Κεσιέ, Σαλεμάκερς (75′ Καστιγέχο), Τσαλχάνογλου (86′ Ντίαθ), Λεάο (75′ Ρέμπιτς), Ιμπραΐμοβιτς.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ (Φιλίπο Ιντσάγκι): Μοντίπο, Ντεπάολι, Γκλικ, Καλντιρόλα, Μπάρμπα, Ιονίτσα, Νταμπό (86′ Τέγιο), Βιόλα, Ιμπρότα (76′ Καπράρι), Φαλκέ (55′ Ινσίνιε), Λαπαντούλα (76′ Γκάιτς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ