aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜίλαν από τα παλιά, πετάει εκτός Champions League τη Γιουβέντους! (vid)

Μίλαν από τα παλιά, πετάει εκτός Champions League τη Γιουβέντους! (vid)

Πω πω μια Μίλαν! Οι «ροσονέρι» διέλυσαν την θλιβερή Γιουβέντους στο Τορίνο με 3-0, ανέβηκαν ξανά δεύτεροι παρέα με την Αταλάντα και έκαναν αποφασιστικό βήμα για να αγωνιστούν στο Champions League της επόμενης περιόδου. Κάτι που μοιάζει πλέον πολύ πιθανό να μη συμβεί από πλευράς της Μεγάλης Κυρίας, αφού έπεσε 5η τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και τα πράγματα δεν είναι στο χέρι της.

Ο Αντρέα Πίρλο είχε κάνει προ ημερών μια ομιλία στους ποδοσφαιριστές του τονίζοντάς τους πως πρέπει να τα δώσουν όλα στο φινάλε του πρωταθλήματος αν δεν θέλουν να βλέπουν την Ίντερ στο Champions League από τον… καναπέ! Ωστόσο, μάλλον δεν έπιασε τόπο. Παρότι η Μεγάλη Κυρία είχε τον έλεγχο και την κατοχή, δυσκολευόταν στη δημιουργία φάσεων απέναντι στην εξαιρετικά στημένη Μίλαν. Το πρώτο μέρος πήγαινε για… σβηστό 0-0, αλλά ο Μπραχίμ Ντίας στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με μια απίθανη εκτέλεση στις… αράχνες έδωσε προβάδισμα στους ροσονέρι.

Ένα προβάδισμα που λίγο έλειψε να μεγαλώσει στο 58ο λεπτό αλλά ο Κεσί σε μία από τις ελάχιστες φορές, αστόχησε από την άσπρη βούλα, για να αναπτερρώσει τις ελπίδες της Γιουβέντους. Ωστόσο, ο Ρέμπιτς στο 78ο λεπτό και ο Τομόρι στο 82΄ ήρθαν για να γράψουν το 3-0, να στείλουν τη Μίλαν στη 2η θέση και τη Μεγάλη Κυρία με το ένα πόδι εκτός Champions League.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ