aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μιλάμε με προπονητή από το εξωτερικό»

«Μιλάμε με προπονητή από το εξωτερικό»

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στο θέμα του αντικαταστάση του Λιάσου Λουκά. Δεν επιβεβαίωσε ότι έχει συμφωνήσει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και τόνισε πως υπάρχουν συνομιλίες με άλλον έναν προπονητή.

Αναλυτικά:

«Πραγματικά βγάζω καπέλο σε αυτούς που βγάζουν ειδήσεις. Δεν έχουμε ανακοίνωση που να λέει πως θα είναι νέος προπονητής ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Έγινε συνάντηση μαζί του, είδαμε κάποια πράγματα για την ομάδα, αλλά για να έρθει κάποιος προπονητής πρέπει να συμφωνηθούν κάποια πράγματα. Ακόμη δεν έχουμε κλείσει με τον Σάββα. Μιλάμε και με άλλον προπονητή. Δεν ισχύουν 100%, άρα εγώ δεν μπορώ να επιβεβαιώσω. Εγώ νιώθω την υποχρέωση ότι το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη.

Έγινε συνάντηση μεν, αλλά ακόμη υπάρχει κάτι άλλο. Θα μιλήσουμε τηλεφωνικώς με τον άλλον προπονητή, είναι από το εξωτερικό. Έγινε συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και καταλήξαμε στην απόφαση να λύσουμε τη συνεργασία με τον Λιάσο Λουκά. Μετά την κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας, σκεφτήκαμε ότι αυτή η λύση ήταν η καλύτερη για να προχωρήσουμε, όμως ευχαριστούμε τον Λιάσο για την προσφορά του στην ομάδα».

Επίσης, ο κ. Θουκιδύδης αναφερώμενος στην παραίτηση του Γιώργου Καζαμία (διαβάστε ΕΔΩ), ανέφερε πως δεν την αποδέχεται και ότι θέλει να μιλήσει μαζί του με σκοπό να τον πείσει να αναθεωρήσει (διαβάστε ΕΔΩ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ