aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜίλα μου για Μίλνερ... μέχρι το 2022!

Μίλα μου για Μίλνερ… μέχρι το 2022!

Tα ευχάριστα νέα για τους φανς της Λίβερπουλ την Παρασκευή δεν σταμάτησαν στην επέκταση του συμβολαίου του Γιούργκεν Κλοπ με τους κόκκινους μέχρι το 2024 (η μέχρι πρότινος συμφωνία των δύο πλευρών έληγε το καλοκαίρι του 2022) καθώς λίγες ώρες αργότερα ήρθε νέα καλή είδηση με πρωταγωνιστή έναν από τους πλέον αγαπημένους της εξέδρας: τον Τζέιμς Μίλνερ.

Το Νο 7 των κόκκινων, που πήγε ελεύθερος στο Άνφιλντ το καλοκαίρι του 2015, υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, το οποίο θα τον κρατήσει μέλος των πρωταθλητών Ευρώπης μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής σεζόν 2021-22.

«Είμαι τυχερός και προνομιούχος που παίζω για αυτό το σύλλογο για 4,5 χρόνια, περνώ εκπληκτικά βλέποντας πως αλλάζει και εξελίσσεται αυτός ο σύλλογος. Η Λίβερπουλ είναι ένα απίστευτο μέρος για να είναι κανείς και είμαστε μία πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα που διαρκώς βελτιωνόμαστε. Είναι προφανές πως ο προπονητής περίμενε να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του όταν θα το έκανα και εγώ, οπότε αυτό με κάνει να αισθάνομαι ακόμα πιο σημαντικός», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μίλνερ μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Σημειώνεται πως ο 33χρονος μεσοαμυντικός μετράει μέχρι στιγμής 198 συμμετοχές και 25 γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ ενώ έχει πάρει μέρος σε πέντε τελικούς, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Μαδρίτης όπου η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ κατέκτησε το 6ο Champions League της ιστορίας της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ