aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜικρότερη η προσφορά της ΑΕΚ από την ρήτρα των €100.000 για τον Ακίνο

Μικρότερη η προσφορά της ΑΕΚ από την ρήτρα των €100.000 για τον Ακίνο

H ΑΕΚ επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Ντάνι Ακίνο και τη νέα σεζόν και σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «orm.es» έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του στην Ρεάλ Μούρθια, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του παίκτη.

«Η κυπριακή ομάδα έχει υπέρ της ρήτρα που μπορεί να την ασκήσει μέχρι την 1η Ιουλίου για να τον αποκτήσει. Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ των δύο πλευρών, η ΑΕΚ μπορεί να κρατήσει τον παίκτη εάν καταβάλει 100.000 ευρώ. Ωστόσο, ο κυπριακός σύλλογος δεν περίμενει την ημερομηνία αυτή και έχει ήδη μεταφέρει μια προσφορά 40.000 ευρώ», τονίζεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Λάρνακας έχει πληρώσει -σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία- €50.000 για τον δανεισμό του παίκτη, ενώ θα δώσει άλλες €10.000 στην Μούρθια για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ενώ θα δώσει και ένα ποσό για τα γκολ που θα σημειώσει ο Ακίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ