aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜικρή αύξηση μισθολογίου!

Μικρή αύξηση μισθολογίου!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας θα διεκδικήσει την επανεκλογή στη Γενική Συνέλευση της 29ης Μαΐου, όπως αποφασίστηκε στην προψεσινή συνεδρία του. Υπάρχει όμως ενδεχόμενο… προσθαφαιρέσεων. Η διοίκηση του Θουκή Θουκυδίδη θα ανανεώσει λοιπόν τη θητεία της για άλλα δύο χρόνια.

Στόχος των παραγόντων του συλλόγου της Αμμοχώστου είναι να δοθεί συνέχεια των αγωνιστικών επιτυχιών στην επόμενη σεζόν. Ο στόχος της εισόδου στο α’ γκρουπ θα τεθεί και πάλι, δίχως να σημαίνει ότι είναι εύκολος, καθώς κανείς δεν ξέρει ακόμα τη δυναμική των άλλων ομάδων που στοχεύουν ψηλά. Γι’ αυτό και θα σημειωθεί άλλωστε αύξηση του μισθολογίου, που θα αγγίζει το €1.000.000 για τη σεζόν 2019-20.

Όπως μας ελέχθη χθες από υψηλόβαθμο στέλεχος του Διοικητικού Συμβουλίου της Νέας Σαλαμίνας, τα οικονομικά του συλλόγου είναι διαχειρίσιμα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν χρέος κοντά στις €800.000, για το οποίο έγινε διακανονισμός και θα εξοφληθεί την επόμενη οκταετία, με την καταβολή ενός ποσού ετησίως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ