aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜικελτάντζε-Ντουγκλάο: Ο ένας επιστρέφει ο άλλος… φεύγει

Μικελτάντζε-Ντουγκλάο: Ο ένας επιστρέφει ο άλλος… φεύγει

Παρελθόν αποτελεί ο Ανδρέας Παντελή από την προεδρία του Δ.Σ. της εταιρείας της Ανόρθωσης, με το Σωματείο να έχει πάρει ήδη τα… ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η «Κυρία» πέρασε από χίλια μύρια κύματα το τελευταίο διάστημα και ο… Γολγοθάς αναμένεται μεγάλος μέχρι να ορθοποδήσει τόσο διοικητικά όσο και οικονομικά.

Και μέσα σε όλα αυτά, ο Ντουγκλάο και ο Μικελτάντζε έφεραν νέες αναταράξεις στα αποδυτήρια των κυανόλευκων, καθώς αμφότεροι βρίσκονται εκτός ομάδας τις τελευταίες περίπου 12 μέρες λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος. Ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που προκύπτει από το οικοδόμημα της Ανόρθωσης, ο Γεωργιανός ακραίος επιθετικός θα επιστρέψει σήμερα (4/3) στις προπονήσεις και θα τεθεί στην διάθεση του Γιούρχεν Στρέπελ. Υπενθυμίζουμε πως ο Μικελτάντζε βρίσκεται στο ρόστερ της «Κυρίας» με τη μορφή δανεισμού από την Ρουστάβι.

Από την άλλη, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Εξάλλου το συμβόλαιο του Ντουγκλάο ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο και δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Αμμοχώστου η οποία δεν θα κινηθεί για ανανέωση της συνεργασίας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ