aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜηδέν παθητικό και τέταρτη σερί νίκη

Μηδέν παθητικό και τέταρτη σερί νίκη

Η πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί ένα στοίχημα και στην ΑΕΛ επιθυμούν να προσπεράσουν την Προγκρέ σημειώνοντας την τέταρτη νίκη στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και αν είναι δυνατόν χωρίς να δεχθούν τέρμα. Οι γαλαζοκιτρινοι σε τρεις αγώνες σημείωσαν 11 γκολ και δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα!

Αξιοσημείωτο το γεγονός, παρόλο ότι μπορεί να πει κάποιος πως τα εμπόδια που βρήκε η ΑΕΛ απέναντί της δεν είναι ψηλά. Μιλάμε όμως για ευρωπαϊκούς αγώνες και όχι φιλικά… Ο Βοζίνια απέδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΛ ώστε να έχει δυνατή άμυνα, ενώ επιθετικά ο Αρουαμπαρένα ενθουσιάζει  με τη διάθεσή του. Είναι μέσα στις φάσεις και αν οι συμπαίκτες τον τροφοδοτήσουν σωστά στην περιοχή είναι ικανός να κάνει τη ζημιά.  Γενικά η ΑΕΛ είναι σε καλό δρόμο και αυτό που εύχονται οι φίλοι τη, είναι εφόσον περάσει την  Προγκρέ, να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει της επόμενης ευρωπαϊκής πρόκλησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ