aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜιχαήλ: «Ζουν και αναπνέουν για την καρέκλα. Ασελγούν στην Ανόρθωση»

Μιχαήλ: «Ζουν και αναπνέουν για την καρέκλα. Ασελγούν στην Ανόρθωση»

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης Μάριος Μιχαήλ, ο οποίος παραιτήθηκε ήταν αρκετά καυστικός μιλώντας στο «Goal» για την απόσυρση του MoU, που  προκαλεί πολλά ερωτηματικά στις τάξεις της ομάδας. Βέβαια, κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύλλογος δεν ενημερώθηκε ποτέ επίσημα για την απόσυρση του μνημονίου συναντίληψης.

«Κάποιοι ζουν και αναπνέουν για την καρέκλα. Ασελγούν στην Ανόρθωση. Από τη στιγμή που απέτυχαν δεν έπρεπε να φύγουν; Αποσύραμε το MoU και με την υφιστάμενη κατάσταση δεν επιστρέφουμε σε διαπραγματεύσεις. Κάποιοι δεν σέβονται το όνομα της Ανόρθωσης», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι την προσεχή Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση για ενημέρωση των μελών και συνέχιση της προσπάθειας για επίτευξη συμφωνίας με τον Χρήστο Πουλλαΐδη που θα διασφαλίζει την επιβίωση τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και του Συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ