aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜια βραδιά στο Λεβερκούζεν…

Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν…

Χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν ρεπό και σήμερα μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τον εξαιρετικά δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τη Λεβερκούζεν, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και συγκρατημένη αισιοδοξία.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο μεσημέρι για τη Γερμανία, έτσι η αυριανή προπόνηση θα είναι πρωινή και ακολούθως οι ποδοσφαιριστές θα μπουν στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν με τελικό προορισμό το Λεβερκούζεν. Ο Ιραόλα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, όμως  πιθανόν να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει την κατάσταση κάποιων προτού πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Πάντως η τεχνική ηγεσία δεν δείχνει καμία πρόθεση να αλλάξει πλάνο και σύστημα ενόψει του αγώνα με τη Λεβερκούζεν. Η αντίπαλος της ΑΕΚ υποδέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου την Ντόρτμουντ και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0 στο τέλος γνώρισαν την ήττα με 2-4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ