aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜία σίγουρη και μία υπό σκέψη αλλαγή

Μία σίγουρη και μία υπό σκέψη αλλαγή

Δύσκολο το έργο στην έδρα της ΑΕΛ για τη Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι θα επιχειρήσουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ (0-1). Βεβαίως, στο Τσίρειο δεν θα είναι άσχημη η ισοπαλία, απέναντι στους δυνατούς και φιλόδοξους γαλαζοκίτρινους.

Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Ματία Τσινκουίνι, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία με άδεια από τη διοίκηση, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του πατέρα του. Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας ο Νταβίντε Γκράσι, ο οποίος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Γκόραν Άντονιτς.

Όσο για τον Γιάννη Κούσουλο, ο οποίος αγωνίστηκε σέντερ μπακ κόντρα σε ΑΕΖ και ΑΕΚ, είτε θα μείνει στον πάγκο είτε θα πάρει τη θέση του Γιάννη Σκοπελίτη στη μεσαία γραμμή. Από εκεί και πέρα, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξει άλλη διαφοροποίηση σε σχέση με το αρχικό σχήμα του αγώνα με τους Λαρνακείς.

Παρά την ήττα, ο Στάικος Βεργέτης έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοση στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής και σκέφτεται να εφαρμόσει σχεδόν την ίδια συνταγή. Ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα αποδειχτεί επιτυχημένη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ