aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μία ομάδα όπως ακριβώς τη θέλουμε»

«Μία ομάδα όπως ακριβώς τη θέλουμε»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την παρουσία νεαρών, τον κόσμο και τον Ερμή.

Για τα κέρδη από το χθεσινό παιχνίδι: Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη πίεση εξαιτίας των δύο ηττών. Παρά τις πολλές αλλαγές, η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ακριβώς όπως τη θέλαμε. Στο δεύτερο ο προπονητής του Ολυμπιακού, αλλά και ο δικός μας έκαναν κάποιες κινήσεις από τον πάγκο και έτσι έπεσε ο ρυθμός. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είχαμε διάθεση μετά τα δύο στραβά αποτελέσματα.

Για τους νεαρούς: Φέτος έχουμε πάρα πολλούς νεαρούς και είναι σημαντικό ότι αγωνίστηκαν χθες. Είναι σημαντικό που πήραν χρόνο και αυτοί έβγαλαν ασπροπρόσωπο τον προπονητή. Ένας Κυριάκου, ένας Γουίλερ μπορούν να βγουν να παίξουν και ξέρουν την ομάδα.

Για το γεγονός ότι ο Σοφοκλέους ήταν και χθες στα αποδυτήρια: Σε όλα τα παιχνίδια του Τσιρείου ήταν στα αποδυτήρια. Δεν πρέπει να σταματήσει η προσπάθεια και μακάρι όλοι να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος.

Για την παρουσία του κόσμου: Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν αυτοί που ήρθαν στο γήπεδο. Γι’ αυτό βάλαμε το εισιτήριο στα 5 ευρώ για να τους επιβραβεύσουμε. Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μεταφέρω τις ευχαριστίες. Δεν ήρθαν στο γήπεδο για να δικάσουν την ομάδα που έχασε δύο παιχνίδια, αλλά για να τη βοηθήσουν.

Για τον αγώνα με τον Ερμή: Είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει την εκτίμηση μας και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο στόχος μας είναι ο ίδιος, θέλουμε να κερδίσουμε, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, να κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε το ματς. Έξω θα είναι οι Ζούνιορ, Μπενίτεθ και Αβραάμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ