aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜία νίκη και... συντρίβει τον εαυτό του!

Μία νίκη και… συντρίβει τον εαυτό του!

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Μία νίκη μακριά από την κατάρριψη της καλύτερης επίδοσής του σε συγκομιδή βαθμών σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται ο Απόλλων. Στην πρώτη του παρουσία τη σεζόν 2013-14 είχε συγκεντρώσει 4 βαθμούς, ενώ την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο αρκέστηκε μόνο στο τρίποντο επί της Ζυρίχης, στην πρεμιέρα του στον πρώτο όμιλο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τώρα, μετράει δύο ισοπαλίες και με μία νίκη στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια θα… γράψει ιστορία.  Θα έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τις δύο προηγούμενές του παρουσίες, ενώ εάν συνεχίσει να δείχνει τόσο καλό πρόσωπο δεν αποκλείεται να διεκδικήσει ακόμα και την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει στις τρεις παρουσίες του σε φάση ομίλων, ενώ ένα λιγότερο πήρε στους εκτός έδρας αγώνες. Κόντρα στην Έβερτον είχε βαθμολογικό όφελος για δεύτερη φορά σε παιχνίδι εκτός Κύπρου, αφού το πρώτο «διπλό» κυπριακής ομάδας σε φάση ομίλων απέναντι στη Λέγκια στη Βαρσοβία, αποτελούσε μέχρι προχθές τη μοναδική ευχάριστη ανάμνηση των «κυανόλευκων» μακριά από το «σπίτι» τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ