aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜία μικρή «αρκούδα» στα κυανόλευκα

Μία μικρή «αρκούδα» στα κυανόλευκα

Άλλη μία κίνηση ενίσχυσης αναμένεται να ολοκληρώσει σήμερα η Ανόρθωση, η οποία έφερε στην Κύπρο τον Ρώσο Σεργκέι Μακάροφ. Πρόκειται για 20χρονο μέσο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της άμυνας και να δώσει σημαντικές λύσεις στο ρόστερ.

Είναι παίκτης που ανήκει στη Λοκομοτίβ Μόσχας και τα τελευταία δυο χρόνια δόθηκε δανεικός στην Ντιναμό Μινσκ της Λευκορωσίας. Εκεί είχε συνολικά 43 συμμετοχές και δυο γκολ και οι ειδικοί μιλούν για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Όσοι τον γνωρίζουν καλά, έχουν να πουν τα καλύτερα για την αξία του και ότι έχει τα φόντα να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα σε υψηλό επίπεδο.

Ο Μακάροφ κι ένα… βλαστάρι περνάνε από «μικροσκόπιο»

Το γεγονός ότι είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Ρωσίας πλην των ανδρών, και μάλιστα με αρκετές συμμετοχές, μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο Μακάροφ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της Ανόρθωσης και σήμερα αναμένεται να περάσει από τα γραφεία του συλλόγου και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα πάρει θέση στη λίστα των 15 ξένων/κοινοτικών, αφού θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’.

Από εκεί και πέρα, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, τι θα γίνει με τον Κβέσιτς και αν θα αποκτηθεί, παρότι ο ποδοσφαιριστής προπονείται κανονικά με την ομάδα. Η Ανόρθωση μιλά και με άλλους αριστερούς μπακ μιας και ο Βόσνιος είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών στο παρελθόν και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει. Αν βρεθεί κάτι πολύ καλό θα αποκτηθεί, διαφορετικά ο Κβέσιτς θα βάλει την υπογραφή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ