aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜια έξοδος για ποτό και μια μπαργούμαν «έφεραν» στην ΑΕΛ €450.000!

Μια έξοδος για ποτό και μια μπαργούμαν «έφεραν» στην ΑΕΛ €450.000!

Στην αποκάλυψη για τον τρόπο που γνώρισε για πρώτη φορά τον Ορλάντο Σα και τελικά τον πήρε μετεγγραφή από την ΑΕΛ στη Λέγκια, προχώρησε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας της Βαρσοβίας, Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Πειραιώς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Hejt Park» στο πολωνικό κανάλι «Sports Channel» και εξιστόρησε πως έγινε η πρώτη επαφή με τον Ίβηρα επιθετικό, όταν αυτός ακόμη αγωνιζόταν στην ΑΕΛ. 

«Η πρώτη μας επαφή έγινε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της Λέγκια στην Κύπρο, για τον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Γιουρόπα Λιγκ. Πήγαμε στην Κύπρο δύο μέρες νωρίτερα για να διευθετήσουμε όλα τα θέματα. Ένα βράδυ βγήκαμε για ποτό και η μπαργούμαν μας είπε ότι δίπλα μας καθόταν ένας ποδοσφαιριστής. Ήταν ο Ορλάντο. Μιλήσαμε για λίγο. Έτσι, τον γνωρίσαμε σε μια ντίσκο», ήταν τα λόγια του Μίχαλ Ζεβλάκοφ.

Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε ότι η ΑΕΛ από τη μετεγγραφή του Ορλάντο Σα τον Φεβρουάριο του 2014 έβαλε στο ταμείο της ένα ποσό περίπου 450.000 ευρώ και απαλλάχθηκε από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του ποδοσφαιριστή, εξοικονομώντας τουλάχιστον 120.000 ευρώ που προνοούσε το συμβόλαιό του με το πέρας εκείνης της σεζόν. Όταν αποχώρησε ο Πορτογάλος άσος από την ομάδα της Λεμεσού, είχε σκοράρει 13 γκολ σε 19 αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ