aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜία εκπληκτική Γιουνάιτεντ... έριξε τεσσάρα στη Γουέστ Χαμ (video)

Μία εκπληκτική Γιουνάιτεντ… έριξε τεσσάρα στη Γουέστ Χαμ (video)

Aυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα πέρυσι στο «Ολντ Τράφορντ». Τέτοια παιχνίδια απέναντι σε μικρομεσαίους που ταμπουρώνονταν στο «Θέατρο των ονείρων», προκαλώντας μπλακ-άουτ στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ατελείωτες ισοπαλίες, αμέτρητες απώλειες, ελάχιστα γκολ, κακό ποδόσφαιρο, καμία αίσθηση υπεροχής, παρά την παρουσία παικτών όπως ο Ζλάταν στο γήπεδο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει μία παράδοση που τον θέλει να μεταμορφώνει θεαματικά προς το καλύτερο όλες τις ομάδες του την δεύτερη σεζόν. Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε έρχεται μία σεζόν γεμάτη θέαμα για τους «κόκκινους διαβόλους».

Οι δύο νιόφερτοι (Νεμάνια Μάτιτις, Ρομέλου Λουκάκου) ήταν χάρμα οφθαλμών και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόρπισε την Γουέστ Χαμ (4-0), αφήνοντας τεράστιες υποσχέσεις για την συνέχεια.

Ο Ζλάταν έφυγε, μα υπάρχει πια νέος σερίφης στην πόλη. Ο Ρομέλου Λουκάκου στο ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν on fire και έπαιζε κυριολεκτικά μόνος του την άμυνα των «σφυριών», προκαλώντας χάος.

Ο Βέλγος σέντερ-φορ χρειάστηκε κάτι λιγότερο από μία ώρα παιχνιδιού (33’, 52’) για να πετύχει τα δύο πρώτα του γκολ με την νέα του ομάδα, χάνοντας κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να αυξήσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Απέναντι σε μία παραδωμένη Γουέστ Χαμ, ο Αντονί Μαρσιάλ που ήρθε από τον πάγκο στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε κέφια κι έκανε κι αυτός το κομμάτι του.

Με άψογο πλασέ έκανε το 3-0 (87’), ενώ στις καθυστερήσεις σέρβιρε στον Πογκμπά το τέταρτο γκολ (4-0) σε ένα φεστιβάλ ποδοσφαίρου που καιρό είχαν να δουν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ