aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜια Μπαρτσελόνα… απόλαυση

Μια Μπαρτσελόνα… απόλαυση

Ροκ… Μπαρτσελόνα!

Οι Καταλανοί δεν είχαν Μέσι-Σουάρες, δεν ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο το ματς με την Μπέτις, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15’ (εκτέλεση Φεκίρ έπειτα από κλέψιμο και ωραία αντεπίθεση), αλλά ξεδίπλωσαν ό,τι επιθετικό ταλέντο (και κυρίως τον Γκριζμάν) είχαν στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησαν 5-2. Για να πετύχουν με εντυπωσιακό τρόπο την πρώτη τους νίκη στη φετινή Primera Division, έπειτα από την ήττα της πρεμιέρας στο Μπιλμπάο, για να εκμεταλλευτούν την γκέλα (1-1) της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαγιαδολίδ.

Με τον Γκριζμάν να αναλαμβάνει ρόλο ηγέτη, απόντος του πραγματικού της, η ομάδα του Βαλβέρδε ξεκίνησε την αντεπίθεσή της προς τα τέλη του πρώτου μέρους και την ολοκλήρωσε στο άκρως εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο. Ο Γάλλος άσος εκτέλεσε τον Ντάνι Μαρτίν, κάνοντας σουτ με τη μια έπειτα από γύρισμα του Σέρτζι Ρομπέρτο, ενώ με τους ίδιους δημιουργούς έγινε το 2-1 στο 50’.

Αυτό ήταν! Έφυγε το όποιο ψυχολογικό μπλοκάρισμα, λύθηκε η Μπαρτσελόνα και πλέον μπήκαν στην εξίσωση κι άλλα «όπλα» για τους γηπεδούχους. Ο Πέρεθ στο 56’ έκανε ωραίο πλασέ, υποδεχόμενος την μπάλα μετά το γύρισμα του Σεμέδο και ο Ζόρντι Άλμπα στο 60’ μετά την κάθετη του Μπουσκέτς. Με την Μπέτις να έχει… σκορπίσει αμυντικά, ο Γκριζμάν έστρωσε στον Βιντάλ που σκόραρε στο 78’ και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν λίγο μετά με τον Μορόν.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 23/8

Γρανάδα-Σεβίλλη 0-1
(52’ Ζορντάν)

Λεβάντε-Βιγιαρεάλ 2-1
(68′ πέν., 73′ πέν. Μαρτί – 3′ Μορένο)

Σάββατο, 24/8

Οσασούνα-Έιμπαρ 0-0

Ρεάλ Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ 1-1
(82′ Μπενζεμά – 88′ Γκουαρδιόλα)

Θέλτα-Βαλένθια 1-0
(15’ Φερνάντες)

Χετάφε-Μπιλμπάο 1-1
(12’ Μάτα / 6’ Γκαρσία)

Κυριακή, 25/8

Μαγιόρκα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1
(83′ Όντεγκαρντ)

Αλαβές-Εσπανιόλ 0-0

Λεγανές-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1
(71′ Βιτόλο)

Μπαρτσελόνα-Μπέτις 5-2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ