aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜια απ’ τα ίδια και στο βάθος ο Απόλλων

Μια απ’ τα ίδια και στο βάθος ο Απόλλων

Μετά το εκτός έδρας 0-1 από τη Νέα Σαλαμίνα, ήρθε το προψεσινό εντός έδρας 1-2 από την Ανόρθωση και ο προβληματισμός μεγαλώνει στις τάξεις της ΑΕΚ των τριών νικών σε 11 αγωνιστικές. Παρά τα σημάδια βελτίωσης που παρουσίασε, για ακόμη μία εβδομάδα είναι υποχρεωμένη να μαζέψει τα κομμάτια της, να ανασυνταχθεί και να ελπίζει στο αμέσως επόμενο ματς. Δυστυχώς γι’ αυτήν, ο αντίπαλος θα είναι ο Απόλλων και μάλιστα στο Τσίρειο.

Θα είναι πλεονασμός να σταθεί κανείς στον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού. Το θέμα είναι αν μπορούν να ανταποκριθούν οι κιτρινοπράσινοι και να επιστρέψουν στη βάση τους, την ερχόμενη Κυριακή, έχοντας μαζί τους ένα σπουδαίο αποτέλεσμα μετά από καιρό.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους κυανόλευκους θα αρχίσει σήμερα. Στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα τεθούν οι Ιβάν Φιόλιτς, Φακούντο Γκαρσία και Ραούλ Ρουίθ, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους. Από εκεί και πέρα, θα αξιολογηθεί η κατάσταση του Ματίγια Σπόλιαριτς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε προψές λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Το ίδιο ισχύει και για τον Ακοράν Ρέγιες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ