aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜια... ανάσα από την ανανέωση Μπάγερν - Λεβαντόφσκι

Μια… ανάσα από την ανανέωση Μπάγερν – Λεβαντόφσκι

Μπάγερν και Λεβαντόφσκι παρουσιάζονται έτοιμοι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, σκορπώντας την απογοήτευση στους υποψήφιους “μνηστήρες” του Πολωνού φορ.

Παρά το γεγονός ότι το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι γίνεται όλο και εντονότερο το τελευταίο διάστημα (κάτι στο οποίο συμβάλλει και η μέτρια εικόνα του Καρίμ Μπενζεμά), ο Πολωνός φέρεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του αναφορικά με το μέλλον του.

“Έχουν απομείνει μόνο μερικές λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές”, αποκάλυψε o μάνατζερ του 27χρονου, Μάικ Μπάρθελ, στο γερμανικό Kicker. Εκτός των “μερένγκες”, τον επιθετικό της ομάδας του Μονάχου έχουν στα ραντάρ τους και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Λεβαντόφσκι μεταγράφηκε στους Βαυαρούς ως ελεύθερος από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, το καλοκαίρι του 2014. Έκτοτε, έχει πανηγυρίσει δύο φορές την κατάκτηση της Bundesliga και μία αυτή του Κυπέλλου Γερμανίας. Παράλληλα, έχει συμβάλλει τα μέγιστα, πετυχαίνοντας 90 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ