aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜία ακόμη κίνηση για μέσο

Μία ακόμη κίνηση για μέσο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ψάχνουν στον Απόλλωνα, για ακόμη ένα ανασταλτικό μέσο, αλλά και ακραίο επιθετικό. Μόνο όμως αν βρεθούν αξιόλογες περιπτώσεις θα προχωρήσουν. Για τη μεσαία γραμμή, ο Χάμπος Κυριάκου και ο Εστέβαν Σατσέτι, είναι οι βασικοί πυλώνες. Μια ακόμη αξιόπιστη λύση ενδείκνυται, όμως για να προχωρήσουν θέλουν να είναι σίγουροι για την επιλογή που θα κάνουν.

Τον περασμένο Ιανουάριο αποκτήθηκε ο Σεμέδο, όμως δεν ανταποκρίθηκε, όταν για διάφορους λόγους χρειάστηκε να βοηθήσει. Η συνεργασία του δεν είχε συνέχεια, όμως αν θα αποκτήσουν ένα μέσο που θα τους δίνει βοήθειες στην επόμενη σεζόν, θέλουν να είναι σίγουροι, πως έκαναν το σωστό.

Υπάρχουν δύο τρεις περιπτώσεις, τις οποίες αξιολογεί ο Σωφρόνης Αυγουστή. Δεν βιάζονται γιατί αν θα γίνει κίνηση, δεν θα αφορά τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στις άμεσες υποχρεώσεις, αλλά αυτές που θα ακολουθήσουν μετά τους αγώνες του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ