aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Mέτρο που θα αποτελειώσει ό,τι έχει απομείνει»

«Mέτρο που θα αποτελειώσει ό,τι έχει απομείνει»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα», μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Το αρχικό του σχόλιο ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Παρουσία του προέδρου θα πραγματοποιηθεί η απογευματινή προπόνηση. Είναι γνωστές οι απουσίες (Παπουλής), και γνωρίζουμε ακριβώς τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Είναι σε πολύ πρώιμη φάση το πρωτάθλημα, δεν σημαίνει κάτι ούτε η ήττα ούτε και νίκη. Είναι ένα κλασσικό ντέρμπι, με πολλά “νεύρα” το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το άγχος είναι στην Ανόρθωση η οποία πλέον έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η κόπωση για μας τώρα δεν αποτελεί δικαιολογία, είχαμε την διακοπή. Πάμε για να κερδίσουμε, είναι 50-50».

Για τον κόσμο που θα δώσει το παρών του: «Κοντά στους 300 θα είναι στον “Αντ. Παπαδόπουλος”. Είναι χαμηλό το νούμερο αλλά αυτή είναι η αντίδραση του κόσμου. Ίσως αυτό να είναι το μοναδικό μέτρο που θα αποτελειώσει ό,τι έχει απομείνει. Δεν μπορεί η αστυνομία να τιμωρεί και τον απλό κόσμο αλλά για να είμαστε σωστοί δεν φταίει η αστυνομία αλλά αυτά τα μετρά αυτή την ώρα ίσως να μην έπρεπε να μπουν, γιατί δεν είναι όλος ο κόσμος το πρόβλημα. Να βρούμε την λύση που θα είναι κοινή αποδεκτή από όλους. Όλος ο κόσμος επηρεάζεται».

Για την ευθύνη των σωματείων: «Είναι τεράστια. Φαίνεται ότι έχουμε επηρεαστεί από το πώς εξελίσσεται το πρωτάθλημα, τηλεοπτικά κτλπ. Έχουμε αφήσει το φίλαθλο κομμάτι παραμελημένο. Δεν είναι ευθύνη μόνο της πολιτείας είναι και των σωματείων. Θέλουμε να είναι όλοι στα σπίτια τους και να βλέπουν τους αγώνες από την τηλεόραση; Δεν είναι αυτή σωστή τακτική πρέπει και τα σωματεία να αναλάβουν της ευθύνες τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ