aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέτρα ασφαλείας με Ερμή

Μέτρα ασφαλείας με Ερμή

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας, ότι για τον αγώνα με τον Ερμή Αραδίππου για την 17η αγωνιστική ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 21/12 και ώρα 19:00 στο ΓΣΖ στη Λάρνακα, τα ταμεία και είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00. Εισιτήρια πωλούνται και σήμερα στο Apollon Official Store από τις 09:00 μέχρι τις 16:00.

Τονίζεται  σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

Τιμές εισιτηρίων:

Kανονικό: 15 ευρώ.

Μαθητικό: 10 ευρώ.

Παιδιά κάτω των 12 ετών, θα εισέρχονται δωρεάν (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ