aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜετεγγραφικός «οργασμός»

Μετεγγραφικός «οργασμός»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετεγγραφικός «οργασμός» έχει προκύψει στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης τα τελευταία 24ωρα, μιας και η διοίκηση σε συνεργασία με τον Ρόνι Λέβι έχουν καταφέρει να προχωρήσουν πολλές περιπτώσεις. Μία περίπτωση που εξετάζεται πολύ σοβαρά από την Ανόρθωση είναι αυτή του Ραφαέλ Ρόμο.

Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας έχει ανακοινωθεί από τον ΑΠΟΕΛ, όμως οι πρωταθλητές είναι θετικοί στο ενδεχόμενο δανεισμού του, αν δεν προκύψει αποχώρηση του Πάρντο. Η Ανόρθωση έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους γαλαζοκίτρινους. Ο Λέβι έχει πολύ καλή εικόνα και άποψη για τον Ρόμο και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αποκτηθεί για ένα χρόνο ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ.

Την ίδια ώρα, η περίπτωση Αρούς μένει στάσιμη και η Ανόρθωση δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει για πολύ ακόμη. Αν προκύψει συμφωνία ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ για τον Ρόμο, τότε η «Κυρία» δεν αποκλείεται να επιδιώξει να βάλει και κάποιους όρους στο συμβόλαιό του. Για την ώρα επιβεβαιώνεται και από επίσημη χείλη ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Μία άλλη περίπτωση που προσπαθεί η Ανόρθωση να ολοκληρώσει είναι αυτή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Φαμπρίσιο Σίλβα. Και τον Ιανουάριο η «Κυρία» έκανε προσπάθεια να τον φέρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αλλά δεν τα κατάφερε. Ο 27χρονος Φαμπρίσιο, τη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε στην Άστρα Τζιουρτζίου Ρουμανίας μετρώντας 23 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ είχε και αρκετές συμμετοχές στην Ευρώπη.

Θεωρείται μία αξιόλογη περίπτωση και δεν αποκλείεται ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή να βρίσκεται στην Ρουμανία για επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του. Ο Φαμπρίσιο αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες της Βραζιλίας, πέρασε από Χόφενχαϊμ και Παρτιζάν, ενώ πέρσι δοκίμασε την τύχη του και στην Ταϊλάνδη.

Οι επαφές για τον Ρόμο και για τον Φαμπρίσιο θα συνεχιστούν και αναμένεται εντός της βδομάδας να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις. Πολύ πιθανόν και νέες ανακοινώσεις. Ο τρόπος που χειρίζεται τα θέματα προγραμματισμού η διοίκηση δείχνει ότι θέλει να «κλείσει» κάποιες σημαντικές «τρύπες» του ρόστερ το συντομότερο, έτσι ώστε με το ξεκίνημα της προετοιμασίας να υπάρχει ο βασικός κορμός για να μπορέσει να δουλέψει και ο Λέβι με τους συνεργάτες του όσο γίνεται καλύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ