aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜετεγγραφικό… σκάλισμα στα Βαλκάνια!

Μετεγγραφικό… σκάλισμα στα Βαλκάνια!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν θα κτίσει την ΑΕΛ από την αρχή ο Ντούσαν Κέρκεζ, όμως, καλείται να βάλει γερά θεμέλια για να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα μπορεί να βρίσκει και δίκτυα. Γιατί εκεί είχε τεράστιο πρόβλημα η ΑΕΛ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μεσοαμυντικά υπάρχουν δοκιμασμένες λύσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Λεμεσιανή ομάδα δεν θα φροντίσει να παρουσιάσει καλύτερη ανασταλτική λειτουργία.

Διαβάστε επίσης: Στην Κύπρο για υπογραφές ο Μαρκόσκι

Η μεσοεπιθετική γραμμή παραμένει, ωστόσο,  στο κέντρο της προσοχής του Βόσνιου προπονητή. Γι’ αυτό και προχώρησε στην απόκτηση του Άλεξ ντα Σίλβα. Ποντάρει στην ικανότητα και την εμπειρία του Βραζιλιάνου, ο οποίος με καλή συντήρηση μπορεί να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στον κόσμο της νέα του ομάδας. Καθαρόαιμο «δεκάρι» με ουσιαστική προσφορά, οι φίλοι της ΑΕΛ είχαν να απολαύσουν από την περίοδο που αποχώρησε ο Λουσιάνο Μπεμπέ.

Διαβάστε επίσης: Ποιότητα και προσωπικότητα ετών 35

Κλειστός θεωρείται και ο Σκοπιανός φορ Κίρε Μαρκόσκι (φωτό), ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ για την δεξιά πλευρά η ΑΕΛ διαθέτει τους Μάριο Πεχλιβάνη και Μανουέλ Τόρες. Στα αριστερά διαθέτει Ανδρέα Αβραάμ, Μάριο Ηλία και Ντάνι Μπενίτεθ. Μένει τώρα να δούμε σε ποιον, ή σε ποιους θα καταλήξει για την κορυφή της επίθεσης. Όπως πληροφορούμαστε για την θέση του σέντερ φορ θα γίνει άλλη μία υπέρβαση, μετά από αυτή για να ενταχθεί στο ρόστερ ο Ντα Σίλβα. Μόνο με ένα βαρύ πυροβολικό μπορεί να πετύχει η ΑΕΛ και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο Κέρκεζ. Μέχρι την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, έχει όλο τον χρόνο μπροστά για να βρει τον εκλεκτό που θα ανεβάσει τις πιθανότητες των γαλαζοκίτρινων στη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Φτάνει πια με την «καρτέλα» του ταλέντου

Ξέχωρα από τον ξένο επιθετικό, τον οποίο ψάχνει σε βαλκανικές χώρες ο τεχνικός της ΑΕΛ, εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Νέστωρα Μυτίδη, αλλά και για τον Κύπρο Χριστοφόρου. Ο τελευταίος θεωρείται ως ιδανική επιλογή, καθώς μπορεί να αγωνιστεί ως δεξιός ακραίος μπακ, ως μέσος και ως στόπερ. Οι συζητήσεις και με τους δύο συνεχίζονται, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από τους αυτούς, αλλά και από τις προθέσεις της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ