aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜετεγγραφικό... πρέσινγκ σε Αριέλ Αρούς

Μετεγγραφικό… πρέσινγκ σε Αριέλ Αρούς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι επαφές του Απόλλωνα με τον Αριέλ Αρούς βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ο Πέτρος Κονναφής βρίσκεται σε επαφές με τον Ισραηλινό τερματοφύλακα, όμως δεν είναι και η πιο εύκολη περίπτωση.

Οι κυανόλευκοι με την απόκτηση ενός ικανού τερματοφύλακα θα ενισχυθούν σε μια θέση την οποία αφήνει προσωρινά κενή ο Μπρούνο Βάλε ο οποίος μετά από τα φετινά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, δεν αποφασίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας μαζί του και αποτελεί παρελθόν.

Για να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους, ο Πορτογάλος δεν ήταν χειρότερος από άλλους συμπαίκτες του. Απλά και αυτός… παρασύρθηκε από τη γενική πτώση της ομάδας του. Κρίνοντας ρεαλιστικά τον 36χρονο τερματοφύλακα, σε πολλά παιχνίδια κράτησε όρθιο τον Απόλλωνα με τις σωτήριες επεμβάσεις του. Τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα.

Για παράδειγμα, το γκολ του Κυριάκου επί της Βασιλείας, χάρισε τη νίκη και την πρόκριση στους ομίλους, όμως κανείς δεν ξεχνά τις τρομερές επεμβάσεις του Βάλε, στο 79’ και στο 84’ στα σουτ του Φόλφσβινγκελ, όταν οι Ελβετοί πίεζαν για το γκολ της ισοφάρισης. Το συμβόλαιο του Βάλε έληγε με το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι αλλαγές που ετοιμάζονται δεν θα είναι σαρωτικές, όπως αφήνεται να νοηθεί το τελευταίο διάστημα, όμως είναι αποφασισμένοι στον Απόλλωνα να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ομάδα. Τα συμβόλαια που διατηρούν ποδοσφαιριστές μέχρι και το 2020 ή το 2021 δεν αποτελούν εμπόδιο και η διοίκηση είναι διατεθειμένη αν χρειαστεί να δώσει πρόωρο τέλος.

«Θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και θα γίνει ό,τι πρέπει για να διαφοροποιηθεί η εικόνα της ομάδας. Το ότι έχει κάποιος συμβόλαιο δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει και του χρόνου», ανέφερε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου. Δεν αποτελεί είδηση ή σχήμα λόγου, πως μετά τον Ιανουάριο, πολύ δύσκολα έβρισκες διακριθέντα στον Απόλλωνα. Όλοι ήταν κάτω του μετρίου και οι λιγοστές εκλάμψεις δεν αποτελούν κανένα ελαφρυντικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ