aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜετεγγραφικά σενάρια από Ελλάδα για Ζοέλ Μολ

Μετεγγραφικά σενάρια από Ελλάδα για Ζοέλ Μολ

Σε μετεγγραφικά σενάρια εμπλέκει τον Ζοέλ Μολ, δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport24.gr. Σύμφωνα με την ελλαδική ιστοσελίδα Ατρόμητος και ΟΦΗ έχουν στα ραντάρ τους τον Ελβετό τερματοφύλακα της ΑΕΚ και εξετάζουν την περίπτωση του.

Ο Μολ βρίσκεται στη λίστα των δύο ομάδων, οι οποίες άρχισαν τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας σεζόν και αμφότερες αναμένεται να κινηθούν για τερματοφύλακα.

Το δημοσίευμα:

Μπορεί να βρισκόμαστε μέσα Μαρτίου, αλλά ήδη οι ομάδες αρχίζουν τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας σεζόν. Οι ΟΦΗ και Ατρόμητος δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση.

Οι Κρητικοί έχουν ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή, έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξετάζουν και λύσεις για τη μεταγραφική ενίσχυσή τους. Μία από τις θέσεις που αναμένεται να κινηθεί η κρητική ΠΑΕ είναι αυτή του τερματοφύλακα, αφού ο Δημήτρης Σωτηρίου παρουσιάζει μία αστάθεια στα τελευταία παιχνίδια, ενώ κι ο Μπόι Βάτερμαν δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Μάλιστα, μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι εκείνη του Ελβετού τερματοφύλακα της ΑΕΚ Λάρνακας, Ζοέλ Μολ. Ο 29χρονος γκολκίπερ μετακινήθηκε στην κυπριακή ομάδα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ύστερα από 1,5 χρόνια στον Απόλλωνα Λεμεσού, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Ο υψηλόσωμος (1.96μ) τερματοφύλακας έχει γεμάτες χρονιές, αφού, πέρα από τις δύο προαναφερθείσες ομάδες, έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Πάφο, Αράου και Γκρασχόπερς, ενώ είχε πέρασμα κι από τη Γερμανία, με τη φανέλα της Ντάρμστατ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ