aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜετεγγραφές που δημιουργούν ευοίωνες συνθήκες!

Μετεγγραφές που δημιουργούν ευοίωνες συνθήκες!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας, που προσδοκούν να είναι διαφορετική από τις τελευταίες χρονιές. Να βγάζει δηλαδή περισσότερη πίστη και ενότητα όλων των δυνάμεων. Ο παλμός να φτάσει στο αποκορύφωμα και να στείλει μηνύματα. Κάτι που φαίνεται πως είναι εφικτό, με την παρουσία του Ντούσαν Κέρκεζ και τις ουσιαστικές  προσθήκες που σημειώνονται στην ομάδα.

Το κεφάλαιο της ενίσχυσης απασχόλησε τον Βόσνιο προπονητή από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την ΑΕΛ, γι’ αυτό και το τελευταίο διάστημα είχε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, για να βρει τις κατάλληλες λύσεις και επιλογές. Αν ολοκληρωθούν και οι μετεγγραφές των Ρουβέν Χουράδο και Μάρκο Αντάμοβιτς, θα μείνει μόνο μια θέση ανοικτή, αυτή του δεξιού μπακ. Με αυτές τις προσθήκες, το ρόστερ θα είναι συμπληρωμένο και το μόνο που θα απομένει είναι να στρωθούν όλοι στη δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται ο ένας, κοντά ο άλλος

Η μετάβαση και η προετοιμασία για τρεις εβδομάδες στη Βουλγαρία θα σημαίνουν πολλά. Ο Βόσνιος με τις προσθήκες που έγιναν, θα είναι σε θέση να φτιάξει μια δυνατή ομάδα, όχι απλά για να μπει στην εξάδα, αλλά για να διεκδικήσει ένα εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν θέλουν να θυμούνται την περασμένη σεζόν, με τις αδυναμίες και τις άδειες εξέδρες.

Ζητούμενο, είναι η ΑΕΛ να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα και να ελκύσει τον κόσμο της, υποχρεώνοντάς τον να επιστρέψει στα γήπεδα. Προς το παρόν, αυτό που προέχει είναι να ολοκληρωθούν όλες οι κινήσεις και να πιάσουν δουλειά, ώστε το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Αυγούστου, η ομάδα να είναι έτοιμη να μπει με απαιτήσεις στο νέο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ