aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜετάθεση κλήρωσης λαχνού και προπώληση εισιτηρίων ενόψει Άρη

Μετάθεση κλήρωσης λαχνού και προπώληση εισιτηρίων ενόψει Άρη

Η διοίκηση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοίνωσε τη μετάθεση της κλήρωσης του λαχνού οικονομικής ενίσχυσης με δώρο ένα αυτοκίνητο Mercendes Benz E200 που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα 10 Ιανουαρίου, για την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017.

Ο λόγος που οδήγησε στην μετάθεση της κλήρωσης του λαχνού είναι για να μπορέσει η διοίκηση της ΑΕΛ να προχωρήσει στη διάθεση κι άλλων λαχνών προς φίλους του σωματείου. «Καλούμε τους απανταχού ΑΕΛίστες να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας μας σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο αγοράζοντας τον λαχνό μας», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου (β’ φάση) με τον Άρη στο Τσίρειο (τυπικά γηπεδούχοι οι πράσινοι). Ο επαναληπτικός θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου.

Τα εισιτήρια πωλούνται στο AEL official shop. Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ. Σήμερα θα ισχύσει το ωράριο 11:00 – 13:00 και 15:00 – 19:00 και αύριο Τετάρτη (11/01) 09:00 – 13:00.

Ισχύουν κανονικά οι θέσεις των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Lion, αλλά δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας καμίας κατηγορίας εκτός από τα VIP στα οποία παραχωρούμε δωρεάν εισιτήριο. Θα ανοίξουν μόνο η είσοδοι Θύρα 3 και Είσοδος Επισήμων Ανατολικής για την είσοδο και έξοδο του κόσμου στην ανατολική κερκίδα. Θα ανοίξουν ταμεία μόνο στην Θύρα 3.

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήρια της στον συνάδελφο Στέλιο Παπαμωυσέως και την οικογένεια του για τον χαμό του αδελφού του την Δευτέρα 9/1. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ