aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜετάνιωσε ο Άλεξ (τοποθέτηση Καζαμία)

Μετάνιωσε ο Άλεξ (τοποθέτηση Καζαμία)

Ανατροπή φαίνεται να προκύπτει με τα τερτίπια του Άλεξ Κωνσταντίνου στη Νέα Σαλαμίνα, ο οποίος αν και αρχικά ζήτησε να αποχωρήσει επειδή πιστεύει πως πρέπει να του δίνεται περισσότερος χρόνος συμμετοχής, ακολούθως μετάνιωσε, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Καζαμίας στον Super ΣΠΟΡ FM.

«Όποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να αγωνίζεται, η ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να τον κρατήσει με το ζόρι. Τρανό παράδειγμα είναι ο Φροξυλιάς. Ο καθένας έχει το δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία. Ο ποδοσφαιριστής λόγω της απογοήτευσης που είχε μιας και θεωρούσε ότι δικαιούνταν να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ζήτησε από τον προπονητή να τον δεχτεί πίσω στην ομάδα γιατί θέλει να παλέψει και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να κερδίσει ξανά θέση στην ομάδα. Προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Το θέμα θα εξετάσει η διοίκηση στην αυριανή της συνεδρία. Ήταν λάθος η εκτίμηση του Άλεξ. Έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια παιχνίδια. Ο προπονητής μας δίνει ευκαιρίες και αυτό κατάλαβε και ο Άλεξ. Όταν έχεις μεγάλο ρόστερ θα πρέπει να υπάρχει υπομονή. Παράδειγμα είναι ο Νεάγκου που βρισκόταν για ένα γύρο στον πάγκο και ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής και από τους 26 που αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Περίμενε ένα γύρο στον πάγκο και όταν του δόθηκε η ευκαιρία έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ