aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέταλλο νικητή!

Μέταλλο νικητή!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τι κι αν έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές για περίπου μία ώρα; Τι κι αν ήταν πίσω στο σκορ από το 17′ απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα και βάθος όπως είναι ο Απόλλων; Η Ανόρθωση έδειξε για μία ακόμη φορά φέτος ότι έχει την καρδιά, τη θέληση και την πίστη για να πετύχει τους υψηλούς της στόχους. Έχει μέταλλο που τη βοηθά στο να ξεπερνά κάθε δυσκολία μέσα στο γήπεδο.

Αυτό απέδειξε και κόντρα στον Απόλλωνα, αφού παρόλο που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, εντούτοις κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό βαθμό στην έδρα της, να διατηρήσει το αήττητό της και να συνεχίσει τη μεγάλη της προσπάθεια. Μάλιστα, εάν ο Σίλντενφελντ δεν υπέπιπτε στο σοβαρό λάθος από το οποίο ο Απόλλωνας πήρε προβάδισμα, τότε τα πράγματα ίσως να ήταν ακόμη καλύτερα.

Το σημαντικό από την προχθεσινή παρουσία και ισοπαλία, δεν είναι μόνο ο ένας βαθμός αλλά και η αντίδραση που έδειξε η ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λέβι διαφοροποίησε την τακτική του. Προσπάθησε να κλείσει τους χώρους, κάτι που πέτυχε σε πολύ καλό βαθμό, και περίμενε υπομονετικά κάποια ευκαιρία για να κάνει τη ζημιά. Όπως και έγινε στο 71ο λεπτό από στατική φάση, με τον Σίλντενφελντ να σκοράρει με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ράγιος.

Η Ανόρθωση παραμένει στην κορυφή, αν και δεν κέρδισε στα τελευταία δυο παιχνίδια και πλέον βλέπει τη συνέχεια, όπου αντίπαλός της θα είναι ο Εθνικός Άχνας και δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο, έτσι ώστε να μείνει στην κορυφή και να συνεχίσει την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται από το ξεκίνημα της σεζόν. Απέναντι στον Εθνικό θα είναι εκτός ο Σιεχού και ο Σισέ, που είναι τιμωρημένοι, ενώ επιστρέφει ο Πράνιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ