aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMετά τους Νεϊμάρ και Καβάνι, νέα «χοντρή» κόντρα!

Mετά τους Νεϊμάρ και Καβάνι, νέα «χοντρή» κόντρα!

Η ηρεμία είναι λέξη που δύσκολα θα κολλήσει τη φετινή σεζόν δίπλα στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την πανίσχυρη ομάδα του Ουνάι Έμερι να διαπρέπει στο χορτάρι αλλά να ταλαιπωρείται από έριδες μεταξύ των πρωτοκλασάτων παικτών της έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Όχι, αυτή τη φορά δεν τσακώθηκαν Νεϊμάρ και Καβάνι για το ποιος θα εκτελέσει κάποιο πέναλτι ή φάουλ, με το δίδυμο να έχει εμπλακεί σε ουκ ολίγα αρνητικά περιστατικά τους τελευταίους μήνες και να δίνει πλέον τη σκυτάλη σε συμπαίκτες τους…

Διαβάστε επίσης: Ο Νεϊμάρ πανηγύρισε με το… παπούτσι στο κεφάλι! (video)

Οι νέοι αρνητικοί πρωταγωνιστές είναι οι Τιάγκο Σίλβα και Χαβιέρ Παστόρε, με τον δεύτερο να αργεί να επιστρέψει από τις διακοπές του (τέσσερις ημέρες καθυστερημένος), όπως και ο Καβάνι, και τον πρώτο να τον κατακρίνει δημόσια μετά τον αγώνα με την Αμιάν και να αποκαλύπτει μάλιστα πως ο Αργεντινός είναι στην πόρτα της εξόδου!

Διαβάστε επίσης: Ξανά μαζί Νεϊμάρ και Μπρούνα (pics)

«Οι περιπτώσεις των Καβάνι και Παστόρε μας ενόχλησαν επειδή είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν. Κάποια άτομα θα πρέπει να σκέφτονται περισσότερο τις συνέπειες των πράξεών τους. Ήταν ένα αρνητικό γεγονός για όλη την ομάδα αν και νομίζω ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο περιπτώσεων, του Καβάνι και του Παστόρε. Νομίζω πως ο Παστόρε έχει ζητήσει από τη διοίκηση να τον πουλήσει αλλά οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία», δήλωσε ο Βραζιλιάνος αρχηγός της Παρί, με την απάντηση να έρχεται πάντως από τον Αργεντινό μέσω Instagram!

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Τιάγκο Σίλβα για το πρόβλημά μου ούτε για το μέλλον μου. Δεν έχω βάλει σε πίεση κανέναν, δεν είναι του στιλ μου. Ο Σίλβα δεν γνωρίζει το πρόβλημα που προκάλεσε την καθυστερημένη επιστροφή μου. Επαναλαμβάνω πως το όνειρό μου είναι να φύγω τελευταίος από την Παρί. Ήμουν πάντα ηθικός, δεν είναι αλήθεια πως θέλω να φύγω. Θα ήθελα να μείνω εδώ για να τελειώσω την καριέρα μου σε αυτή την ομάδα», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμά του.

Προς την διοίκηση της Παρί αλλά και στον συμπαίκτη του Τιάγκο Σίλβα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ