aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜετά τον Πάρη, φεύγει ο Μάκης

Μετά τον Πάρη, φεύγει ο Μάκης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μετά την προψεσινή αποχώρηση του Πάρη Ανδρέου από την προεδρία της Νέας Σαλαμίνας, την πόρτα εξόδου ετοιμάζεται να διαβεί και ο Μάκης Παπαϊωάννου. Ο Κύπριος τεχνικός διευθυντής ενημέρωσε ότι έχει πρόταση από την Ομόνοια και κατά πάσαν πιθανότητα θα μετακομίσει στο «Ηλίας Πούλλος».

Παρά το ότι υπάρχει συμβόλαιο συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο, οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να φρενάρουν τη μετακίνησή του στους πράσινους. Επομένως, αν τελικά κλείσει η συμφωνία, ο σύλλογος της Αμμοχώστου θα αποφασίσει αν θα αναπληρωθεί το κενό του ή αν θα ακολουθήσει νέο μοντέλο χωρίς τεχνικό διευθυντή.

Η ερχόμενη Δευτέρα είναι σημαντική ημέρα πάντως, καθώς θα συνεδριάσει η διοίκηση για να παρθούν αποφάσεις. Πρώτο μέλημα η διαδοχή του Πάρη Ανδρέου, ενόψει της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της 31ης Μαΐου. Για την ώρα, οι Θουκής Θουκυδίδης και Γιάννος Χρυσοστόμου είναι ανάμεσα στους πιθανούς υποψήφιους.

Πέρα από την ανάληψη της προεδρίας, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα παρουσιάσουν την έκθεσή τους για τη σεζόν 2016-17. Παράλληλα, θα γίνει κουβέντα αναφορικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό (μισθολόγιο, αριθμός των παικτών που θα παραμείνουν από το υφιστάμενο ρόστερ και αυτών που θα αποκτηθούν).

Ένα θέμα που εκκρεμεί είναι και τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τον Αντόνιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος προπονητής θα κοουτσάρει μεθαύριο την ομάδα στο παιχνίδι με τη Δόξα στο Μακάρειο και από εβδομάδας θα μάθει τι θα γίνει με το μέλλον του. Κάτι που άλλωστε σημειώθηκε και στην προψεσινή ανακοίνωση του σωματείου, μετά τη συνεδρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πάντως, τα δεδομένα για την παραμονή του δεν είναι ευνοϊκά.Όπως έχει διαμορφωθεί λοιπόν η κατάσταση, η Νέα Σαλαμίνα είναι πιθανό να γυρίσει σελίδα σε όλα τα επίπεδα. Θα αναλάβει νέος επικεφαλής της διοίκησης, κλείνει ο  κύκλος του Μάκη Παπαϊωάννου και εκτός αν ανατραπούν τα δεδομένα με παραμονή του Κονσεϊσάο, θα γίνει αναζήτηση νέου προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ