aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜετά τον Αλέξις, χτυπάει Λουκάκου η Τσέλσι!

Μετά τον Αλέξις, χτυπάει Λουκάκου η Τσέλσι!

Το ότι η Τσέλσι είναι έτοιμη να χτυπήσει τον Αλέξις Σάντσες από την Αρσεναλ, είναι γνωστό. Τώρα η «Telegraph» ενημερώνει ότι οι Μπλε έχουν ακόμα ένα τεράστιο στόχο για τη γραμμή κρούσης τους. Πρόκειται για τον Ρομέλου Λουκάκου, τον οποίο ο Αντόνιο Κόντε έχει επιλέξει για τη θέση του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος θα πουληθεί.

Ο Βέλγος σέντερ φορ έχει ενημερώσει την Εβερτον ότι δεν θα ανανεώσει μαζί της, αλλά τα Ζαχαρωτά έχουν ορίσει την τιμή του στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Οι Λονδρέζοι, που το 2014 τον πούλησαν εκείνοι στην Εβερτον αντί 35 εκατομμύρια, άντε να την ρίξουν στα 70 και να δώσουν μπόνους. Μαζί όμως με τον Αλέξις Σάντσες θα πρέπει να πληρώσουν πάνω από 100 εκατομμύρια.

Μεγάλο μέρος από αυτά ελπίζουν να τα βρουν από τον Ντιέγκο Κόστα, περιμένοντας κάποιο σούπερ deal με τους Κινέζους, που τον προσέγγισαν και το χειμώνα. Γενικότερα όμως αναμένεται καυτό το καλοκαίρι στο Στάμφορντ Μπριτζ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ