aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜετά τη Μολδαβία αποστολή στη Σκωτία

Μετά τη Μολδαβία αποστολή στη Σκωτία

Μετά τη Μολδαβία αποστολή στη Σκωτία για τον Απόλλωνα που συνεχίζει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αντίπαλος του η Αμπερντίν, την οποία ο προπονητής του χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα και καλύτερη από τη Ζάρια, τονίζοντας πως ο Απόλλωνας πήγε στη Σκοτία για να κερδίσει. Ο επαναληπτικός με την Αμπερντίν θα διεξαχθεί σε μια εβδομάδα (3 Αυγούστου) στην Κύπρο.

«Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε πως θα είναι πολύ ψηλού βαθμού δυσκολίας ο αγώνας. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Θα παιχθεί στις λεπτομέρειες η πρόκριση και όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη θα περάσει», δήλωσε μεταξύ άλλων στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 και θα διεξαχθεί στο Pittodrie Stadium, χωρητικότητας 20,066 θέσεων. Θα τον διαιτητεύσει ο Φινλανδός Mattias Gestranius με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του Jan-Peter Aravirta και Jonas Turunen. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Kaarlo Oskari Hämäläinen.

Προηγούμενος γύρος
Στον πρώτο αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του Europa League ο Απόλλωνας νίκησε στην Κύπρο με 3-0 τη Zaria Balti και στον επαναληπτικό της Μολδαβίας επικράτησε με 2-1. Τα τέρματα του Απόλλωνα στο συνολικό 5-1 επί τους Μολδαβούς σημείωσαν οι Ντα Σίλβα (2), Σκέμπρι (2) και Ζοάο Πέδρο. Η Αμπερντίν απέκλεισε στη Βοσνία με 2-0 τη Široki Brijeg, μετά το ισόπαλο 1-1 στη Σκωτία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ