aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜετά από έξι μήνες όλα του πήγαν στραβά

Μετά από έξι μήνες όλα του πήγαν στραβά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και γνώρισε την ήττα μετά από σχεδόν έξι μήνες σε μια καθοριστική φάση του πρωταθλήματος! H τελευταία φορά που οι κυανόλευκοι έχασαν, ήταν από τον Ερμή στο ίδιο πάλι γήπεδο.

Η ομάδα της Λεμεσού στόχευε στο προχθεσινό τρίποντο για να υποδεχθεί με την καλύτερη δυναμική και ψυχολογία τον ΑΠΟΕΛ τη Μεγάλη Πέμπτη, όμως όλα της πήγαν στραβά. Το πρόβλημα που προέκυψε την τελευταία στιγμή με τον Μπεντόγια, ήρθε να προστεθεί στις απουσίες των Σατσέτι, Σεμέδο, Ρομπέρζ και Γκιέ Γκιέ, δημιουργώντας μεγαλύτερο κενό στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Όσο και να πληγώνει η ήττα, άπαντες στον Απόλλωνα, δεν μπορεί να αλλάξει από την άλλη τους στόχους της ομάδας. Υπάρχουν άλλα έξι παιχνίδια στα οποία ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να χτυπήσουν τα ρέστα τους. «Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Θα δείξουμε ότι τίποτε δεν τέλειωσε με τη γρήγορή μας αντίδραση…», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Κύπριος τεχνικός.

Ο Απόλλωνας δεν μπήκε πάντως καλά προχθές στον αγωνιστικό χώρο και σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να πείσει ότι ήθελε τη νίκη. Δέχτηκε δύο γκολ από στατικές φάσεις, στις οποίες η άμυνα και ο τερματοφύλακας φέρουν ευθύνη και όταν στην επανάληψη οι παίκτες μπήκαν πιο δυνατά για να μειώσουν και να διεκδικήσουν το βαθμολογικό κέρδος, ήλθε το αυτογκόλ του Πελαγία (71’) για να βάλει την ταφόπλακα στις ελπίδες των κυανόλευκων.

Ο Απόλλων είχε προβλήματα και στις τρεις γραμμές, όμως αυτό που βασικά στοίχησε ήταν πως η αντίπαλός του είχε περισσότερο πάθος. Η ομάδα της Λεμεσού έχει και κάποια παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία εστιάζονται κυρίως στη φάση του 22ου λεπτού όπου ο Δημήτρης Μασιάς -κακώς όπως υποστηρίζουν οι κυανόλευκοι- δεν απέβαλε τον Καλδερόν, ο οποίος ανέτρεψε τον Ντα Σίλβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ