aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜετά από ένα «χαστούκι» δεν δέχεται δεύτερο σερί

Μετά από ένα «χαστούκι» δεν δέχεται δεύτερο σερί

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ως συνήθως η ΑΕΚ μετά από ένα «χαστούκι» δεν δέχεται και δεύτερο σερί. Ξέρει να διαχειρίζεται σωστά αποτυχία ή κακό αποτέλεσμα και το ίδιο θέλει να πράξει και τώρα, αυτή τη φορά απέναντι στην Πάφος FC. Η ήττα από το Παραλίμνι έχει ταρακουνήσει και δεν είναι μυστικό ότι έφερε προβληματισμό, πίκρα και απογοήτευση.

Και όλα αυτά λίγα μόλις 24ωρα μετά από το σπουδαίο και ιστορικό «διπλό» απέναντι στη Ζυρίχη για το Γιουρόπα Λιγκ. Η μπάλα παίζει πολλές φορές περίεργα παιχνίδια, όμως η ΑΕΚ καλείται να δει την επόμενη μέρα και να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα. Επιβάλλεται να σηκώσει κεφάλι και να δει τη συνέχεια από άλλην οπτική γωνία, βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές της δυνατότητες. Γιατί δυνατότητες και μάλιστα πάρα πολλές υπάρχουν.

Χθες οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό και το πρωί επιστρέφουν στις προπονήσεις. Αύριο, η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα και ακολούθως η αποστολή θα μεταβεί στην Πάφο όπου θα διανυκτερεύσει. Αγωνιστικά ο Ιραόλα θα έχει αυξημένες επιλογές. Οι Τρουγιόλς και Ιγκόρ εξέτισαν την ποινή τους και είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Οι Αντωνιάδης και Μοϊσόφ δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν. Στην καλύτερη περίπτωση ο Κύπριος αμυντικός να βρεθεί στην αποστολή.

Είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Χρειάζεται άλλωστε φρεσκάρισμα και σωστή ανάλυση για να βελτιωθεί η ομάδα. Το τι δεν δούλεψε καλά στο Παραλίμνι επιβάλλεται να εντοπισθεί από τον Ιραόλα και να μην επαναληφθεί στο επικείμενο παιχνίδι με την Πάφος FC. Το ματς που πλησιάζει είναι πολύ σημαντικό μιας και δεύτερη σερί γκέλα θα είναι κάτι που θα αφήσει βαθμολογικά πίσω την ΑΕΚ. Και μάλιστα, μία στροφή πριν από την επόμενη έξοδο που είναι στη Λεμεσό και μάλιστα απέναντι στον Απόλλωνα. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η νίκη είναι μονόδρομος. Θέλει να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να φύγει νικήτρια από την Πάφο, βγάζοντας αντίδραση, δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ