aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜετ’ εμποδίων ενόψει ΑΠΟΕΛ

Μετ’ εμποδίων ενόψει ΑΠΟΕΛ

Την ήττα από την Αλκή δεν την περίμενε κανείς στη Νέα Σαλαμίνα και το χαστούκι από την ουραγό της βαθμολογίας ήρθε να βάλει φρένο στον ενθουσιασμό των «ερυθρόλευκων». Ωστόσο, από μια ήττα δεν διαγράφεται η έως τώρα πορεία των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα, κάτι που φρόντισε η διοίκηση του συλλόγου να το υπενθυμίσει με ανακοίνωσή της.

«Συνεχίζουμε να παλεύουμε», ήταν το σύνθημα που συνόδευε την ανακοίνωση, στην οποία δινόταν και μια υπόσχεση: «Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, προσπαθώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Φίλοι της Νέας Σαλαμίνας, συνεχίστε να στηρίζετε την προσπάθεια της ομάδας μας».

Απ’ εκεί και πέρα, η προετοιμασία ενόψει του ματς της ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ συνεχίζεται μετ’ εμποδίων. Κι αυτό γιατί εκτός πλάνων του Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι οι τιμωρημένοι με κάρτες Τιάγκο, Νουρ και Ντομίνγκες, ενώ εξέτισε την ποινή του ο Τζολοβάρτ και επιστρέφει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ