aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μεσολαβεί στις επαφές με την Ανόρθωση ο Λέβι»

«Μεσολαβεί στις επαφές με την Ανόρθωση ο Λέβι»

Σχεδόν καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ που αφορούν το μέλλον του Ντορ Μίχα. Στη γειτονική χώρα θεωρούν «τελειωμένη» τη μετεγγραφή του 29χρονου επιτελικού μέσου στην Χάπουλ Μπερ Σεβά.

Σημειώνεται πως η πρόεδρος της ομάδας Αλόνα Μπαρκάτ επιχείρησε και τον περασμένο Ιανουάριο να αποκτήσει τον μέχρι πέρυσι ηγέτη και αρχηγό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως «για διάφορους λόγους δεν ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή», αναφέρει η ιστοσελίδα ynet.co.il και εκτιμά πως τις επόμενες μέρες θα πληρωθεί η ρήτρα των 100.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μίχα ώστε να αποτελέσει το πρώτο απόκτημα της ομάδας.

Στην ίδια γραμμή και το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport1.maariv.co.il. Εκτιμά ότι η ανακοίνωση της απόκτησης του Μίχα από την Χάποελ Μπερ Σεβά θα εκδοθεί τις επόμενες δύο βδομάδες. Τονίζεται πως το οικονομικό σκέλος της μετεγγραφής δεν θα αποτελέσει εμπόδιο και υπογραμμίζεται πως ο Ρόνι Λέβι μεσολαβεί στις επαφές με την Ανόρθωση, ώστε να προκύψει πρόοδος το συντομότερο.

Πάντως, μέχρι στιγμής παρά την ριπή δημοσιευμάτων στο Ισραήλ στην Ανόρθωση δεν προκύπτει καμία κρούση για απόκτηση του Μίχα, ούτε ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε κάποια πρόθεση αποχώρησης. Σημειώνεται πως και τον περασμένο Ιανουάριο τα Μέσα Ενημέρωσης του Ισραήλ είχαν «κλειστή» τη μετεγγραφή του Ισραηλινού, όμως πέραν από ένα διερευνητικό τηλεφώνημα δεν υπήρχε «χειροπιαστό» ενδιαφέρον από κάποια ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ