aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέσω ριάλιτι και Πράνιτς δύο Κροάτες στην Ανόρθωση

Μέσω ριάλιτι και Πράνιτς δύο Κροάτες στην Ανόρθωση

Δύο Κροάτες ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης και θα περάσουν από δοκιμαστικά. Πώς βρέθηκαν όμως στη χώρα μας και δη στην Ανόρθωση; Μέσω ενός ριάλιτι, το «Match of Life», που ξεκίνησε τον Μάρτιο στην Κροατία και εμπνευστής του ήταν ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Διαβάστε επίσης: Με Μόλντε ή Γκλέναβον η Ανόρθωση

Σε αυτό έλαβαν μέρος Κροάτες ποδοσφαιριστές από 18 έως 25 ετών και ο νικητής κέρδισε υποτροφία και συμβόλαιο με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Δύο εξ αυτών που έφθασαν στην τελική φάση, τούς πρότεινε ο Πράνιτς για να έρθουν για δοκιμαστικά στην Ανόρθωση και ο Λέβι δεν αρνήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το 44% κάτω των 21 ετών, όαση ο Μοζαμβικανός, Ρετζινάλντο

Πρόκειται για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό Ντράγκαν Λόβριτς, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας σε Κατάνια και Αλεσάντρια, έχοντας συνολικά μόλις επτά συμμετοχές. Ο δεύτερος είναι ο 25χρονος ακραίος επιθετικός Ιβάν Τόμισιτς.

Πέρσι αγωνίστηκε στην Ίντερ Ζαπρεσικ έχοντας έξι συμμετοχές. Για να αποκτηθούν θα πρέπει να δείξουν κάτι το εξαιρετικό, διαφορετικά πολύ δύσκολα η «Κυρία» θα προχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ