aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέσι: «Θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα»

Μέσι: «Θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα»

Έκανε την ανατροπή του 2-0 από τον πρώτο αγώνα, διέσυρε τη Σεβίλλη με 6-1 και τελικά η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Ντελ Ρέι.

Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» Λιονέλ Μέσι, θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς που πήγαν στο «Καμπ Νου», ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θέλει να κερδίσει όλους τους τίτλους που διεκδικεί.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν σήμερα γιατί έδειξαν πόσο θέλησαν να μας υποστηρίξουν για να κάνουμε την ανατροπή. Θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα, δεν αφήνουμε τίποτα», ανέφερε ο Αργεντινός και πρόσθεσε πως, «παρερμηνεύθηκε το μήνυμά μου στην αρχή της σεζόν (όταν είπε ότι ‘θέλουμε εκείνη την όμορφη κούπα’, αναφερόμενος στο Champions League) και κάποιοι είπαν ότι θα αδιαφορήσουμε για το Κύπελλο. Αυτή η ομάδα, όμως, θέλει να παλέψει για όλες τις διοργανώσεις, όπως όλα τα χρόνια. Το να είσαι στην Μπάρτσα σημαίνει ότι πηγαίνεις πάντα για όλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ