aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέσι: Θέλει πολύ ψωμί για να φτάσει τον Ρονάλντο

Μέσι: Θέλει πολύ ψωμί για να φτάσει τον Ρονάλντο

Ακόμη και αν ο Λιονέλ Μέσι χάσει την τρομερή συχνότητα που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, θα χρειαστεί να αστοχήσει σε 507 σουτ για να φτάσει στα πολύ άσχημα στατιστικά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα, μετρώντας μόλις ένα γκολ, πραγματοποιώντας το χειρότερό του ξεκίνημα με τη φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης. Ωστόσο το παράδοξο είναι, ότι δημιουργεί πολλές τελικές προσπάθειες, οι οποίες φυσικά δεν βρίσκουν δίχτυα.

Την ίδια στιγμή ο μεγάλος αντίπαλός του, Λιονέλ Μέσι μετράει 12 γκολ σε 11 εμφανίσεις στη La Liga, σουτάροντας με ποσοστό ευστοχίας 17,40%. Ο Ρονάλντο έχει μόλις 2% ποσοστό ευστοχίας και έτσι ακόμη και αν ο Μέσι δεν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από 506 σουτ, θα έχει πάλι καλύτερα στατιστικά από τον άσο των Μαδριλένων. Ο 32χρονος επιθετικός των «Μερένχες» πάντως, δεν πτοείται και πιστεύει ότι στο τέλος της σεζόν θα βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ