aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέσι: Οι οδηγίες για καθαρό μυαλό και η ομιλία πριν την παράταση (vid)

Μέσι: Οι οδηγίες για καθαρό μυαλό και η ομιλία πριν την παράταση (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν εκπληκτικός στο 5-3 της Μπαρτσελόνα επί της Γρανάδα στο Κύπελλο Ισπανίας και έβγαλε στο γήπεδο τον ηγετικό του χαρακτήρα, τη στιγμή που το χρειαζόταν όσο τίποτε άλλο η ομάδα του.

Μπορεί να κατέγραψε μόλις μια ασίστ, όμως, είχε μερίδιο στη δημιουργία 10 ευκαιριών για γκολ (!) από τους «μπλαουγκράνα».

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο άνθρωπος που έκανε και την τρομερή μπαλιά προς το δεύτερο δοκάρι στο 92′ για να σκοράρει στη συνέχεια ο Ζόρντι Άλμπα και να στείλει το τρομερό παιχνίδι του Κυπέλλου στην παράταση, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα έφτασε στο τελικό 5-3 και εξασφάλισε την πρόκριση.

Μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς για το 2-2 της κανονικής διάρκειας, ο Μέσι άρχισε να λέει στους συμπαίκτες του να ηρεμήσουν και να έχουν καθαρό μυαλό, ενώ, στο διάλειμμα πριν την έναρξη του εξτρά ημιώρου, προσπάθησε να τους μιλάει στον πάγκο και να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες σε συγκεκριμένα πρόσωπα, αποπνέοντας σιγουριά και ηγετική νοοτροπία…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ