aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜέσι: Η επιχείρηση παραμονής του ξεκίνησε από τον Λαπόρτα

Μέσι: Η επιχείρηση παραμονής του ξεκίνησε από τον Λαπόρτα

O Τζοάν Λαπόρτα μπορεί να μετρά μερικές ημέρες από την επιστροφή του στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ήδη τρέχει για να κλείσει το πιο σημαντικό πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί.

Ο πρόεδρος της Μπάρτσα θέλει όσο τίποτα άλλο την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα. Τόσο για αγωνιστικούς όσο και για οικονομικούς λόγους ο Αργεντινός πρέπει να παραμείνει στη Βαρκελώνη.

Για αυτό το λόγο ο Λαπόρτα θέλοντας να του δείξει ότι γίνονται προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας προχωρά σε επαφές με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, ενώ έχει στο στόχαστρό του και κάποιους άλλους για τους οποίους αναζητά τη φόρμουλα να τους αποκτήσει.

Σε αυτή τη λίστα υπάρχει και μία ξεχωριστή περίπτωση. Αυτή δεν είναι άλλη από τον Σέρτζιο Αγκουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Σίτι, είναι καλός φίλος του Μέσι, οπότε η ενδεχόμενη απόκτησή του θα μπορούσε να παίξει το ρόλο της. Η “As” έγραψε για συμφωνία των δύο πλευρών μέχρι το 2023, εκείνος όμως είπε πως θα δούμε που θα τον βρει η επόμενη σεζόν.

Φυσικά, δεν είναι μόνο ο Αγκουέρο. Τις τελευταίες ημέρες η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Χάλαντ. Ο Νορβηγός αναμένεται να αποτελέσει τον μεγάλο στόχο σχεδόν όλων των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης το ερχόμενο καλοκαίρι και μένει να δούμε ποια θα τον αποκτήσει.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το θέμα του χρέους. Από την μία ο Λαπόρτα θέλει να κρατήσει τον Μέσι και να ενισχύσει την Μπαρτσελόνα και από την άλλη να διαχειριστεί τα χρέη που ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Πώς θα γίνει αυτό; Ο Λαπόρτα είναι εκείνος που θα μας απαντήσει το προσεχές διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ